Centres Cívics Vic

HATHA IOGA

Equilibri entre cos i ment

El ioga és una disciplina d’origen oriental que combina el treball corporal amb la consciència de la respiració, exercicis de concentració, relaxació i meditació.

Aquest estil de ioga és un treball espiritual que comença des del cos, ja que el cos per a la tradició del ioga és el vehicle a través del qual vivim i aconseguim l’evolució espiritual, però també constitueix un meravellós mètode medicinal, un sistema per a la longevitat, la qualitat de vida, la salut del cos i la ment, la pau interior, la confiança personal i fins i tot, l’expansió del cor. Les seves virtuts són infinites.

Els beneficis d’aquest treball són múltiples i ajuda als practicants a obtenir un major estat de benestar. Començant per aconseguir un cos més sa, ja que la pràctica continuada duu el practicant a calmar i a dominar les seves emocions i la seva ment, iniciant així un camí de creixement personal.

Ajuda a assolir un major equilibri físic, mental i espiritual, com també a desenvolupar un sentiment d’harmonia amb un mateix i el seu entorn.

El grup de les 10.45 h està adaptat a persones amb diversitat funcional.

Inscriu-te!
Dates del taller
8 sessions / dimarts
Del 16 d’abril al 4 de juny
Horaris
9.30 h- 10.30 h
10.45 h – 11.45 h (ioga adaptat)
18.30 h – 19.30 h
19.45 h – 20.45 h
Lloc
CCVIC Serra-de-senferm
Tallerista
Siona Forjan (matí)
Elga Aguilar (tarda)
Preu
35 €
Inclusivitat
Taller adaptat en un dels horaris.
En cas de diversitat, demaneu informació ampliada al centre cívic.