Centres Cívics Vic

S

INTRODUCCIÓ A LA PRODUCCIÓ DE BEATS PER A MÚSICA URBANA I ELECTRÒNICA

El taller de producció de beats/instrumentals per a música urbana i electrònica té com a objectiu principal lliurar competències bàsiques als qui vulguin iniciar-se en aquesta disciplina. El curs consta de 8 trobades, on coneixerem i aprendrem a utilitzar les eines de producció i generació de beats disponibles a l’Espai Lab Ausa. Dirigit a persones interessades a editar la seva pròpia música o iniciar-se en la producció musical en home studio.

Material que cal portar:

-Auriculars

-En cas de tenir-lo instal·lat, ordinador portàtil amb el programa Ableton Live. En cas contrari l’espai Lab Ausa posa a disposició dels usuaris ordinadors amb el programari necessari.

Metodologia de treball: Taller de descoberta adaptat al nivell de les persones que s’hi apuntin, no calen coneixements previs.

Tallerista: Eloi Isern (@eloielbonnoi), músic i compositor professional. Ha treballat com a arranjador i guitarrista d’artistes i espectacles de primera fila. Actualment, està dedicat gairebé en exclusiva a la creació i producció de música electrònica mitjançant eines open source.

Inscriu-te!
Dates del taller
8 sessions del 27 de setembre al 29 de novembre
Horaris
Dimecres de 18.30 h – 20 h
Lloc
Biblioteca Pilarín Bayés
Tallerista
Eloi Isern
Preu
35€

Venda on-line tancada