Centres Cívics Vic

PUGEM A LES GOLFES

Píndoles d’història a través dels objectes antics

Pugem a les golfes consistirà a mostrar i explicar objectes curiosos, antics, desconeguts i peculiars. Objectes extrets de la Casa Pratdesaba amb l’objectiu de propiciar la descoberta de coses desconegudes envers les persones joves que assisteixin al taller, com també la interacció i enriquiment amb aportacions de les persones grans que, possiblement, coneguin aquelles peces i, fins i tot, hagin utilitzat.

En la segona part del taller, que serà l’última sessió del taller el dijous 29 de febrer, tindrem el plaer de tenir en Jordi Portell, arquitecte, dissenyador i professional de la museografia. En Jordi farà una sessió pràctica al Museu de l’Art de la Pell que consistirà a fer una simulació d’exposició a partir de les peces que s’hagin explicat a les quatre sessions anteriors. Per exemple, què ens diuen els objectes, com els presentem, com els distribuïm a l’espai, com els il·luminem?… D’aquesta manera, ens aproximarem així a la museografia, una disciplina poc coneguda però molt creativa.

L’horari serà de les 18.30 a les 19.30 h, excepte la darrera sessió del dia 29 que serà de les 18.30 a les 20 h.

El taller el portarà a terme en Xavier Cervera. Guia Turístic, enamorat de Vic i fundador de Forum Vicus

La última sessió la farà en Jordi Portell Torres, Arquitecte i dissenyador. Ha treballat en projectes d’edificació, disseny d’exposicions i actualment és professor de disseny de materials i tecnologia de l’Escola d’Art de Vic i de l’Escola Superior de Disseny ESDAPC.

Agraïments molt especials per la col·laboració a la Casa Pratdesaba per cedir-nos els seus objectes especials amagats a les golfes i al Museu de l’Art de la Pell, per cedir-nos un espai per portar a terme aquesta última sessió.

Podeu seguir a les xarxes socials a:

Museu de l’Art de la Pell

Forum Vicus

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions (dijous)
De l’1 al 29 de febrer de 2024
Horari
18:30 h – 19:30 h
Lloc
CCVIC Joan Triadú
Tallerista
Xavier Cervera
Preu
23€

Venda on-line tancada