Centres Cívics Vic

SAKE I RAMEN

Maridatge de sake i ramen

En aquest taller us proposem un maridatge d’aquests dos elements gastronòmics tan emblemàtics del Japó. Per una banda, el sake. Una beguda fermentada elaborada a partir d’arròs i, segurament, el licor més representatiu del país. N’hi ha de diferents sabors i graduacions, i es pot prendre calent, fred o a temperatura ambient. I, per altra banda, el ramen. Un dels plats japonesos més populars dels últims anys.

En Roger Ortuño sommelier de sakes i director de ComerJapones, ens guiarà en aquest tast juntament amb en Marc Ortiz-Don Ramen, un “autèntic otaku del ramen” segons en Roger, que ens descobrirà diferents tècniques per elaborar-lo.

Inscriu-te!
Data del taller
8 de juliol (dissabte) de 2023
Horari
11 h – 13 h
Tallerista
Roger Ortuño de ComerJapones i Marc Ortiz
Preu
15 €

Venda on-line tancada