Centres Cívics Vic

SEVILLANES

Ball regional típic andalús

La sevillana és un ball tradicional característic d’Andalusia, nascut a la ciutat de Sevilla. Es caracteritza per la seva gràcia, la seva vivor, el seu àgil dinamisme i flexibilitat.

Els moviments més significatius són els “paseíllos, pasadas, careos i remate”. Té un compàs de 3 x 4, és a dir, de tres temps. D’aquests temps, el primer és fort i els dos següents són fluixos. En el transcurs del ball es va desenvolupant la interpretació d’una història d’amor amb final feliç.

Ballar sevillanes és lúdic i saludable. És un exercici físic suau, però molt complet, ja que es mouen totes les articulacions del cos. Es treballa també la part artística, creativa, l’expressió corporal i la interpretació de la història explicada.

És una forma de divertir-se amb els altres, ballant a qualsevol edat, de millorar la coordinació, l’orientació, i de fomentar l’equilibri.

Les classes seran totalment d’iniciació i s’anirà avançant en els passos durant les 10 sessions previstes.

Aquest taller serà portat a terme per la Adela Sánchez de l’Associació Mi tierra y el Sur Vic. Podeu seguir l’associació a:

Les classes tindran una durada de 60 minuts

Material: Si algú en té pot portar sabates per ballar sevillanes, sinó no és necessari, per començar es pot portar qualsevol sabates que us sentiu còmodes.

Inscriu-te!
Dates del taller
10 sessions (dimarts tarda)
Del 26 de setembre al 28 de novembre
Horaris
18.30 h – 19.30 h
Lloc
CCVIC la Guixa
Tallerista
Adela Sánchez de l’Associació
Mi tierra y el Sur Vic
Preu
40€

Venda on-line tancada