Centres Cívics Vic

TASTET DE MASSATGES

Ayurveda, thai, quiromassatge, reflexologia

El massatge és una forma d’estímul físic preferentment manual sobre l’organisme, que provoca reaccions biològiques, metabòliques, psicològiques i socials beneficioses. Hi ha moltes classes de massatges.

El massatge thai o massatge de ioga tailandès és una teràpia tradicional que combina l’acupressió, els principis ayurvèdics indis i les postures de ioga assistides.

El massatge ayurvèdic és un tipus de massatge amb olis que tracta tot el cos a través del tacte per obtenir beneficis físics, mentals, i emocionals. L’antiga pràctica de l’Ayurveda és una forma de medicina alternativa nascuda a l’Índia i un sistema de salut reconegut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

El quiromassatge és la tècnica manual de massatge (Massoteràpia) en la qual realitzem maniobres i moviments molt variats per efectuar un recorregut per tot el cos.

La reflexologia és una tècnica terapèutica que es basa en l’estimulació de petits punts sobre els peus, que en aquest sector s’anomenen zones de reflex. Aquestes zones reflecteixen l’estat de diferents parts del nostre cos. Per això, la reflexologia consisteix, de forma indirecta o reflexa, en fer petits massatges als òrgans i músculs que reben un estímul curatiu.

Inscriu-te!
Dates del taller
5 sessions
Del 8 d’octubre
al 5 de novembre
Horari
10 h – 12 h
Lloc
CCVIC Serra-de-senferm
Tallerista
Osona Ioga
Preu
20 €