
TRESORS DE LA NATURA: PLANTES SILVESTRES COMESTIBLES
Identificació, recol·lecció, cuina i tast de fruits, arrels i herbes salvatges
Aquest és un taller en el qual aprendrem a identificar plantes silvestres comestibles i com les podem introduir a la nostra cuina.
El monogràfic té una durada de dues sessions:
La primera sessió tindrà lloc el dijous 25 de maig al Mas Jalech de Balenyà:
- 1ª part. Introducció: mengem o ens alimentem?
- 2ª part. Principals famílies vegetals comestibles.
- 3ª part. Recollida de plantes al jardí etnobotànic.
La segona sessió tindrà lloc l’endemà, el divendres 26 de maig a la cuina del CCVIC El Montseny:
- 1ª part. Preparació en cru de les mostres recollides.
- 2ª part. Cuina ràpida de les mostres recollides.
- 3ª part. Tancament del curs.
Inscriu-te!
Dates del taller
2 sessions (dijous i divendres)
25 i 26 de maig
25 i 26 de maig
Horari
18.30 h – 20 h
Lloc
CCVIC El Montseny
Tallerista
Preu
15 € / Gratuït