Centres Cívics Vic

VIDEOPÒDCAST EN CATALÀ

Crear continguts audiovisuals amb OBS

El taller de videopòdcast ofereix, per una banda, conèixer un mitjà de comunicació i un espai d’expressió individual o col·lectiva en llengua catalana i través d’ella; per l’altra banda, també suposa un empoderament digital en les competències tècniques necessàries per crear un pòdcast. El programa informàtic que s’utilitzarà és OBS, apte per a totes les games d’ordinadors, d’ús lliure i en català.

Dirigit a persones interessades en la creació de contingut audiovisual en línia i en català. 

Metodologia de treball: utilitzarem el pòdcast com a eina transversal i d’innovació cultural per a desenvolupar habilitats comunicatives, lingüístiques, tecnològiques, així com de reflexió i de pensament crític. Es treballaran les competències en l’àmbit digital i l’equitat d’accés a noves tecnologies de creació.

Després d’aquestes sessions, s’haurà adquirit unes capacitats tècniques que permetran seguir de manera autònoma amb futurs programes.

Durant l’última sessió del taller, es realitzarà un videopòdcast amb opció que s’emeti en directe a través d’una plataforma de transmissió, a més a més del seu enregistrament.

A càrrec d’Adrià Aparicio. Màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporanis i ànima del projecte audiovisual Cicuta.

Coorganitzat amb:

Inscriu-te!
Dates del taller
8 sessions (dijous)
Del 25 de gener al 14 de març de 2024
Horaris
18:00 h – 19:30 h
Lloc
Espai Lab Ausa de la Biblioteca Pilarin Bayés
Tallerista
Adrià Aparicio
Preu
35€