Centres Cívics Vic

‘LLEGENDES DE BÈSTIES I VALENTES’ – ACTIVITAT PRESENCIAL SUSPESA

Espectacle familiar de titelles i música

Actualització de la informació amb data de 21 de desembre: els Centres Cívics de Vic i l’Associació del Barri Caputxins informem que s’han suspès la representació de l’espectacle ‘Llegendes de bèsties i valentes’ i la recepció del Patge Reial previstes pel dia de Sant Esteve al CCVIC Can Pau Raba. EN breu disposareu dels contes de Cacauet Teatre al canal del Youtube dels CCVIC.

Un espectacle de titelles i música molt dinàmic i participatiu. Està format per dues llegendes. La primera és una adaptació de la llegenda del Serpent, on hi apareix una àvia sàvia i valenta, una bèstia afamada i un ximple amb molt coratge. La segona és de creació pròpia. Són les aventures de la donzella Mariana i el cavaller Ferran Farigola. Una noia espavilada i cavaller sense espasa i amb moltes ganes de cantar. Un muntatge  on els titelles prenen vida i gaudim amb les seves  aventures. A partir de 4 anys.

Dissabte 26 de desembre, a les 11 h.

Durada: 50 min.

A càrrec de Cacauet Teatre.

Activitat presencial al jardí del CCVIC Can Pau Raba. L’activitat es portarà a terme de forma presencial només si les mesures de prevenció ho permeten.

Si no es pot portar a terme a Can Pau Raba per motius sanitaris, avisarem amb anticipació i publicarem contes al canal del Youtube dels Centres Cívics de Vic.

Cal fer una inscripció per cada menor que assisteixi a l’activitat.

INSCRIPCIONS