Centres Cívics Vic

RECITAL DE PIANO DE JOAN ESPUNY

Organitza l’associació Moments Musicals amb el Centre Cívic Joan Triadú

Joan Espuny. Recital de piano.

El jove pianista vigatà Joan Espuny interpreta un exigent programa que ressegueix el desenvolupament del repertori per a teclat, a través de tres compositors que assoleixen les cotes tècniques i expressives més sublims del seu temps. Un viatge que s’inicia al segle XVIII amb el clavecí barroc de Bach i el seu Concert italià, i acaba al piano romàntic del XIX amb Liszt i la Rapsòdia espanyola, passant abans per la Sonata ‘Waldstein’ i el pianoforte revolucionari de Beethoven.

Joan Espuny (2002) va començar els estudis musicals el 2007 a l’Escola de Música de Vic amb el professor Joan Ribé. El seu interès per la música el va portar a fer les proves per entrar a l’Escolania de Montserrat, on va estudiar del 2010 al 2015. Allà va continuar els estudis de piano amb Vicenç Prunés i va començar els d’orgue. El 2015 va tornar a Vic i el juny de 2019 va obtenir el Grau Professional de piano i, un any més tard, el d’orgue.

Actualment està acabant el Grau Superior al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, especialitat de piano, amb Tensy Krismant. Ha rebut classes magistrals d’Evgeny Kissin, Ilya Maximov, Vladislav Bronevetski, Maria Jesús Crespo, Enrique Bagaría, Francisco Poyato, Alba Ventura i Miriam Gómez-Morán. Ha tocat a sales com l’Atlàntida de Vic, l’Auditori del Conservatori del Liceu, el Teatre Fortuny de Reus i la Sala Parés de Barcelona.

Podreu gaudir d’aquest concert el dissabte dia 20 de maig a les 18’00 hores. És una activitat gratuïta tret que s’aplicarà la taquilla inversa.