Centres Cívics Vic

‘BOLLYWOOD SITARE’ FA BALLAR DE VALENT AL PÚBLIC DEL MÉS NITS!

150 persones omplen el Pati de l’Os del Seminari

Not Spicy, please. Cròniques d’un viatge a l’Índia de Bollywood Sitare, que havia exhaurit les entrades a la venda, ha respot a les expectatives del públic reunit al Seminari, el qual ha acabat participant de la festa que proposen les barcelonines des de dalt de l’escenari.

Pel grup, l’actuació en el marc del programa de cultura oriental Més Nits organitzat pels Centres Cívics de Vic i el Festival Nits de cinema oriental en col·laboració amb El Seminari, era el retrobament de la companyia amb les representacions en directe després del confinament.

L’espectacle narra en el relat d’un viatge a l’Índia: una veu en off ens fa de guia per portar a terme un recorregut pel país i les coreografies expliquen les experiència viscudes al llarg de la ruta. Una immersió al país asiàtic a la qual ajuden de forma decisiva els colors dels diferents vestuaris, l’atrezzo de flors i teles i els ritmes alegres de les 5 ballarines de Bollywood Sitare.

El públic, de totes les edats, ha seguit de forma atenta les evolucions dalt de l’escenari i s’ha afegit de forma entusiasta a ballar i prendre part en les coreografies pròpies del cinema de Mumbai en el darrer tram de l’actuació. Les mateixes ballarines n’han destacat la coordinació i l’execució col·lectiva de les peces.