Centres Cívics Vic

CRÒNICA DE LA FESTA MAJOR DE SENTFORES – LA GUIXA

DEL 10 AL 20 DE NOVEMBRE DE 2022

Aquest any els Sentforencs/es han pogut tornar a celebrar una festa major ben lluïda com sempre s’havia fet, desprès de dos anys de pandèmia

Han pogut gaudir d’un munt d’activitats organitzades per l’associació de veïns/es de @sentfores_la_guixa

Han estat dues setmanes intenses, ja que el tret de sortida va ser a través del repic de campanes el dia abans de la diada de Sant Martí, patró del poble. L’endemà dia 11 de novembre, es continua amb la festa major, començant per el pregó, aquest any a càrrec @emili_vilamala (fotògraf aficionat) i enamorat de Sentfores, ja que són molts els dies que posa l’objectiu de la seva càmera al poble per tal de poder fer unes fotografies magnífiques que posteriorment sortiran a molts mitjans de comunicació. Seguidament es va fer un sopar popular que aquest any va rondar la vuitantena de comensals.

El dissabte dia 12, es va poder gaudir, al matí, d’una visita guiada al castell de Sentfores, amb l’historiador Carles Puigferrat, i a la tarda jocs de Robòtica i una gran Quina. I l’endemà dia 13 de novembre, esmorzar popular, cercavila de gegants, missa i l’hora del conte pels més petits. A la tarda un Escape Room de carrer, amb gran afluència de públic.

Es continuà el següent cap de setmana dia 19 amb més activitats, torneig de bitlles catalanes, concert de pop-rock i sessió de discoteca amb el gran DJ local PDe PANE. I per acabar el diumenge dia 20, amb l’exhibició d’Skate, un concurs de tapes i el brindis de comiat.

Us deixem un seguit d’imatges (cedides per ©Imma Jordà d’aquestes dues setmanes plenes d’activitats!

Visita guiada al Castell de Sentfores, ©Imma Jordà
Jocs Clàssics de Robòtica, ©Imma Jordà
Gran Quina de festa major, ©Imma Jordà
Esmorzar popular, ©Imma Jordà
Cercavila amb gegants i grallers, ©Teresa Nofraries
Escape Room, ©Imma Jordà
Torneig de Bitlles Catalanes, ©Imma Jordà
Discoteca amb el DJ local PDe PANE, ©Imma Jordà

Moltes gràcies a l’associació de Veïns/es per aquesta feinada, a tota la gent del poble per la participació i esperant tornar-hi l’any que bé amb moltes més activitats!