Centres Cívics Vic

DIADA DE LA RUMBA AL PARC DE SANTA ANNA

Crònica de l’activitat del programa PROPOSTES CCVIC de tardor

Dissabte 16 de novembre es va celebrar la castanyada al barri de Santa Anna juntament amb la diada de la rumba, activitat del programa PROPOSTES CCVIC de tardor 2019 que comptava amb la col·laboració de l’Associació de veïns del barri de Santa Anna.

La festa va començar a les 17h amb el taller “la castanyera” i, tot seguit, es va fer la cercavila pels carrers del barri amb la colla de geganters i grallers de Santa Anna.

A les 19.30h es va fer l’entrega de premis del concurs de dibuix de la Festa Major 2019 i seguidament, tota la gent congregada es van aplegar al voltant de la foguera per veure com cremava “la castanyera”.

A partir de les 20.30h va començar el taller de rumba amb el grup Sandunguera i la ballarina Bàrbara Balbo al parc de Santa Anna.

El taller/concert va durar aproximadament una hora i mitja, en el transcurs de la qual la Bàrbara va ensenyar al públic assistent les palmes rumberes i els passos bàsics d’aquest ball, amb l’acompanyament dels músics que van interpretar alguns dels clàssics de la rumba catalana.

Al mateix temps, la gent va poder sopar i menjar castanyes acabades de coure a la vora del foc. En total es van vendre uns 225 tiquets, tot un èxit.

Moltes gràcies a totes i a tots els que vàreu participar i fins a l’any vinent!