Centres Cívics Vic

CRÒNICA DEL TALLER ‘EXPERIÈNCIA WASABI’ – juliol 2020

Activitat culinària dins del programa MÉS NITS 2020

Ahir dimarts 7 de juliol es va portar a terme el taller de cuina [EXPERIÈNCIA WASABI], una de les propostes culinàries que acull el Centre Cívic El Montseny dins del programa MésNits.

L’activitat la va portar a terme en Pau Gelman de Yamaaoi Wasabi, el primer productor de wasabi fresc del Mediterrani, juntament amb el xef del restaurant La Cerve i El Drau de Viladrau, Daniel Vives.

En primer lloc, en Pau va fer una presentació per introduir-nos al món d’aquesta planta tan exòtica i, al mateix temps, desconeguda per la majoria de nosaltres. Els assistents van poder veure com s’obté la veritable pasta de wasabi, s’utilitza un ratllador especial, per a continuació descobrir les seves particularitats organolèptiques i degustar-lo.

En segon lloc, en Daniel va elaborar tres receptes (ensaladilla russa amb maionesa de wasabi i berberetxos, calamars carbonara amb wasabi i tiramisú de te verd amb gelat de wasabi i aigua de roses) en les quals el wasabi era el protagonista i que tots els assistents van poder degustar.

INSTAGRAM – Yamaaoi Wasabi

INSTAGRAM – Restaurant La Cerve i El Drau

.