Centres Cívics Vic

INICI DE LES ACTIVITATS DE TARDOR AL CCVIC EL MONTSENY

Tallers i monogràfics de cuina de setembre a desembre

La setmana vinent el CCVIC El Montseny comença la seva activitat culinària amb el monogràfic “La cuina del barri. Elaboració participativa de receptes de l’Índia” a càrrec de l’Associació Casal Claret de Vic. Activitat gratuïta. Places exhaurides.

A partir del dimarts 4 d’octubre iniciem el taller “Les receptes del Bart” conduït per l’Oriol Sala. Aquest taller tindrà una durada de 8 sessions, del 4 d’octubre al 29 de novembre i encara hi ha places disponibles en l’horari de 20.15 h a 21.45 h. Inscriu-te!

Durant el mes d’octubre, concretament el dijous 20 i el dissabte 22, celebrarem la Setmana Bio amb Mengem Osona amb dues activitats:

  • Degustació de formatges ecològics catalans“, monogràfic a càrrec de Maria Llorens del Serradet de Barneres. El dijous 20 d’octubre. Dos horaris: de 18.30 h a 19.45 h / 20.15 h a 21.30 h. Places disponibles.
  • “Cuina creativa de tardor: receptes versàtils, fàcils i divertides amb un toc grec” a càrrec de Myrto Kalle. Monogràfic que tindrà lloc el matí del dissabte 22 d’octubre. Places exhaurides.

El mes de novembre en Ruben Giró serà l’encarregat de portar a terme el taller “Gastronomia Residu Zero” el qual forma part de la campanya Suma’t al Zero de l’Ajuntament de Vic. En aquest taller en Ruben ens donarà idees i solucions per aprofitar tot aquell menjar sobrant per crear noves receptes atractives, creatives i a la vegada senzilles pel nostre dia a dia. Aquest és un taller de 5 sessions, del 3 de novembre a l’1 de desembre. Horaris: 9.30 h a 11 h / 18.30 h a 20 h. Inscriu-te!

I per acabar l’any, durant el mes de desembre hem organitzat dos monogràfics de temàtica nadalenca:

  • TORRONS ARTESANS amb el xef Lluc Crusellas. Places exhaurides.
  • IDEES CULINÀRIES AMB CAVA a càrrec d’Àlex Andrés de Vicfood Gastrobar. Places exhaurides.