Centres Cívics Vic

MÉS NITS! CRÒNICA DE L’ESPECTACLE ‘TOCANT EL CEL’ DE CACAUET TEATRE

Una representació de teatre de titelles d’alçada, amb muntanyes que parlen, la Nima, el seu tiet i el pare.

El programa ‘MÉS NITS’ són un conjunt d’activitats organitzades pels Centres Cívics de l’Ajuntament de Vic i el Festival Nits de Cinema Oriental, prèvies a la 18a edició del certamen que es porta a terme del 20 al 25 de juliol.

Dins d’aquest programa es va portar a terme l’espectacle de titelles ‘Tocant el cel’ a càrrec de Cacauet Teatre, el diumenge 18 de juliol, a les 19 h, a la Plaça d’Osona.

Una cinquantena de persones en van poder gaudir de l’aventura xerpa, una representació amb una posada en escena molt original, amb muntanyes que parlen. Un espectacle molt atractiu, en el qual sorprèn com una sola persona pot jugar a ser tants personatges i fer-los tots diferents, cadascun amb el seu caràcter. Acompanya a l’espectacle la música que sembla de fons però té molt protagonisme en l’obra.

Aquest espectacle de titelles posa punt final al Més Nits! 2021, tot i que el CCVIC Plaça d’Osona encara acull a posteriori la segona edició del taller ‘shibori amb tints naturals’, amb les places exhaurides com en la primera edició.

Moltes gràcies per compartir el vostre temps amb les propostes del Més Nits! i fins aviat.

Representació de l’espectacle ‘Tocant el cel’ a la plaça d’Osona