Centres Cívics Vic

PROGRAMACIÓ DELS TALLERS D’HIVERN DE 2022 DEL CCVIC PLAÇA D’OSONA

AL CENTRE CÍVIC DE LA PLAÇA D’OSONA, FEM ELS TALLERS D’ARTESANIA I MANUALITATS

Dins del marc Tallers d’Hivern 2022, els Centres Cívics de Vic ofereixen gairebé una cinquantena de tallers de temàtiques diverses que tindran lloc durant el primer trimestre de l’any. Al Centre Cívic de la Plaça d’Osona s’ofereixen els tallers de la temàtica d’Artesania i Manualitats.

Ja es pot consultar la programació de tots els tallers a la web dels Centres Cívics de Vic. Quan s’obrin les inscripcions, des d’aquest mateix lloc web es podran fer les inscripcions online.

Les inscripcions s’obriran el dia 10 de gener a les 16h, i es podran fer també presencialment a qualsevol dels Centres Cívics de Vic, en l’horari de 10h a 13h i de 16h a 20h, de l’11 al 21 de gener. Les inscripcions es tancaran, per cada taller, el dia abans que aquest aquest comenci o quan en quedin totes les places plenes.

En aquesta edició, a la programació pel Centre Cívic de la Plaça d’Osona s’hi ofereixen tallers gratuïts i de diferents preus, n’hi ha per totes les edats, i hi ha tallers de diverses sessions i de monogràfics, d’una única sessió. Els detallem a continuació:

Tallers de diverses sessions:

Tallers monogràfics, d’una única sessió:

  • Plats de ceràmica, el dijous 7 d’abril, amb l’Ona Grau
  • Creacions d’hivern, manualitat per a infants, el divendres 28 de gener, amb Casa d’Oficis
  • És Carnestoltes!, manualitat per a infants, el divendres 25 de febrer, amb Casa d’Oficis
  • Fotografia per a instagramers, per a joves d’entre 14 i 25 anys, el divendres 11 de febrer, amb la Laura Pessarodona de la Farinera; Activitat programada conjuntament amb Vic Jove

Tots els tallers es portaran a terme de forma presencial i complint totes les mesures sanitàries requerides, i molts d’ells tenen la possibilitat de passar a format en línia si la situació sanitària ho requerís.