Centres Cívics Vic

PROPOSTES CCVIC: ‘BOLETS DE LA PLANA DE VIC’

Diumenge 3 de novembre a les 9:00h

El diumenge 3 de novembre tindrà lloc la proposta dels bolets de la Plana de Vic. Una sortida guiada per aprendre com són els bolets, on viuen, quin paper tenen, com es poden usar i com s’han de collir, quins fongs i bolets són comestibles i quins cal conèixer molt bé. Es tracta d’un passeig tranquil per a tots els públics per entendre del fascinant món de la tardor i gaudir-ne amb cura.

A càrrec d’EVARIST MARCH, NATURALWALKS

L’Evarist March és el director i l’ànima de Naturalwalks. Ha convertit la seva passió per la natura en la seva professió. És biòleg consultor en botànica amb més de 20 anys d’experiència en la transmissió dels coneixements botànics i ambientals especialment relacionat amb l’ús de les plantes, algues i fongs silvestres comestibles i relacionats amb la gastronomia, salut i el desenvolupament de projectes i activitats ecoturístiques.

Des de 2014 és formador d’Interpret Europe i desenvolupa la seva tasca principalment entre Europa i Amèrica llatina on transmet a través de la seva experiència al camp, les bases de la professió del guiatge de natura i l’ús de les eines d’interpretació del patrimoni.

 A càrrec de Naturalwalks
 Punt de sortida al CCVIC Serra-de-senferm (C. Riera Major, 2)
 Diumenge 3 novembre |  9:00h
 15€
 Cal inscripció prèvia