Centres Cívics Vic

PROPOSTES CCVIC (EN LÍNIA) AMB MOTIU DEL 25N, DIA INTERNACIONAL CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Els Centres Cívics de Vic (CCVic) programem dues Propostes en col·laboració amb l’Oficina tècnica d’igualtat de gènere i LGTBI (VicDones SIAD Osona). Les activitats formen part de l’Itinerari feminista de les Propostes CCVic i del programa VicDones SIAD Osona amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

EXPLOREM LA MASCULINITAT
Taller adreçat a homes. A càrrec de Teo Valls.
26 de novembre, de 19 h a 21h.
Un espai per expressar amb honestedat i responsabilitat com ens afecten els rols de la masculinitat en el nostre dia a dia, en les relacions sexoafectives, d’amistat i paternofilials. També sobre els privilegis de la masculinitat i l’ús que fem dels mateixos. Sense judicis i explorant la multitud de masculinitats possibles.
El taller es portarà a terme en línia, via Zoom.
Inscriu-te. Et cal ajuda per a registrar-te a l’activitat?

VIURE LA SEXUALITAT SENSE ESTEREOTIPS
Xerrada. A càrrec d’Elena Crespi Asensio, psicòloga especialitzada en teràpia de parella, sexologia, teràpia familiar i psicologia perinatal.
27 de novembre, a les 18 h.
Funcionem, habitualment, per estereotips. I també ho fem quan ens relacionem sexoafectivament amb el nostre entorn. Aquests estereotips, en lloc d’ajudar-nos a construir relacions sanes i satisfactòries ens estanquen en una vida sexoafectiva molt limitada. Trencar-los ens permetrà conèixer-nos millor, conèixer l’altra persona i gaudir molt més.
La xerrada s’emetrà en directe en obert pel canal Youtube dels Centres Cívics de Vic i hi haurà el xat per a participar.

Propostes CCVIC en línia: Itinerari feminista