Centres Cívics Vic

TEATRE INFANTIL A LA GUIXA El conillet que volia pa de pessic

“El conillet que volia pa de pessic” per la Companyia Cacauet Teatre

El divendres vinent a les 15:15 hores el Centre Cívic de la Guixa us oferirà la representació de l’obra “El conillet que volia pa de pessic” adreçada a tots el públic i especialment a nens entre un i cinc anys.

Sinopsi

En una clariana al mig del bosc un conill es desperta i surt del cau. Té molta gana i li agrada cuinar. Amb els animalets del bosc prepararan un deliciós pa de pessic! L’ós li porta maduixes, l’eriçó un granet d’anís, les abelles mel i les orenetes volen i es capbussen pels núvols, el cargol busca una col i el centpeus no té prou sabates per calçar tants peus!

Muntatge basat en el relat  de “El Conillet que volia pa de pessic” i poesies de l’autor Ramon Besora.
L’escenografia, els titelles, la música i la interpretació pensades per captar l’atenció i l’interès dels més menuts i menudes, per gaudir plegats en una clariana de bosc plena de vida, música i un text rimat ple de color.

En una clariana enmig del bosc un conill es desperta i surt del cau. Juntament amb les seves veïnes i veïns del bosc prepararan plegats un deliciós pa de pessic! L’ós li duu maduixes, l’eriçó un granet d’anís, les abelles mel i les orenetes volen i es capbussen pels núvols. El cargol busca una col i el centpeus no té prou sabates. Un relat que parla de celebrar la vida i de la cooperació. Adient per espais interiors o exteriors recollits i acollidors. En un teatre, una escola, un centre cívic, un jardí…

Cacauet teatre

Som una companyia de teatre i oferim espectacles per tots els públics en especial pel públic familiar. Les nostres eines són la manipulació de titelles i objectes, el teatre de llum i ombres, el gest, la veu i la música en directe.

Una actriu, un músic, una artista plàstica i altres professionals imprescindibles que col·laboren en els diversos projectes.

Volem oferir continguts i propostes creatives i originals. Ens arrisquem amb un llenguatge multidisciplinari, el treball amb els materials, la llum i l’ombra, la veu i la música. Valorem la nostra llibertat en tot el procés creatiu i la proximitat amb el públic.

Des dels seus inicis Cacauet teatre també ofereix sessions molt treballades de narració oral i tallers creatius.