Centres Cívics Vic

VIU EL NADAL AL REMEI

Enguany té lloc la 2ª edició de “Viu el Nadal al Remei”, un programa d’activitats per a infants, joves i famílies impulsat pel Consell de barri del Remei que comença el 22 de desembre i finalitza el 14 de gener del 2024.

Les activitats del programa són lúdiques, artístiques i esportives i per a totes les edats. També tenen cabuda els espectacles familiars, els quals també formaran part del programa “Nadal amb propòsits”. Totes les activitats són gratuïtes, a excepció del torneig de futbol sala d’hivern “Viu el carrer!” que té un preu simbòlic d’ 1 euro per participant. La reserva d’entrades per a espectacles i concerts de l’Espai ETC es pot realitzar a la pàgina web etc.vic.cat.

Les propostes es duran a terme majoritàriament en horari de tarda i en diferents espais del barri com El Pont, l’ espai veïnal del Remei, el CCVIC Montseny, la pista poliesportiva del Montseny, la Biblioteca Pilarín Bayés i també a diferents carrers i places del barri.

Alhora, amb la voluntat d’incentivar la participació dels adolescents del barri i del sud de la ciutat, s’ha fet la proposta d’activitats “Tardes Joves de Nadal”, que es durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre al CCVIC El Montseny i a El Pont, espai veïnal del Remei.

Us animem a consultar tota la programació a aquest enllaç i a participar-hi activament.

Aquest programa d’activitats s’ha dissenyat conjuntament amb diferents agents socials del barri del Remei com són el Consell de barri del Remei, l’Associació de Veïns i Veïnes del Remei, la Biblioteca Pilarín Bayés i diferents àrees i recursos de l’Ajuntament de Vic.