Centres Cívics Vic

CRÒNICA DE L’ACTIVITAT CAPOEIRA ANGOLA

Activitat realitzada el divendres dia 6 de maig

El passat divendres es va portar a terme el monogràfic de Capoeira Angola.

La Capoeira té un passat fosc, ja que va sorgir a Brasil a través dels descendents d’esclaus africans. Tot i que es considera una expressió cultural que engloba diverses facetes. La més coneguda és la faceta d’art marcial, però les altres també són igual d’importants, la faceta musical i d’expressió corporal, la faceta oral/lingüística i la faceta tradicional.

Així doncs, en el present monogràfic les persones participants, van practicar el “jogo” alhora que van poder gaudir d’una demostració, ja que l’art marcial es planteja com un ball en si, amb grans moviments d’expressió corporal sense perdre de vista l’adversari, i igual d’important n’és la lletra i la música, així doncs també vam poder practicar a través d’instruments tradicionals com és el Berimbau, l’Arami, la Carbassa i el Pandeiro una cançó Brasilera de Capoeira.

Podeu veure el vídeo de l’activitat

https://www.canva.com/design/DAFAMZ-Z98Q/TMLlp2T7PJAqa7vMee9SMA/watch?utm_content=DAFAMZ-Z98Q&utm_campaign=share_your_design&utm_medium=link&utm_source=shareyourdesignpanel

El present monogràfic ho van portar a terme l’Alessandra i en Ricard de l’assocciació Capoeira Angola de Manlleu, Sensacionals!

Moltes gràcies també a tots els/les assistents